Zoeken in de website

Selecteer uw taal

VAARHUISJES | introductie

'Wakker worden op het water, dat is origineel en méér dan een overnachting..'

Het VaarHuis trekt veel bekijks. Met een sierlijke vlag wapperend op het voordek is het een bezienswaardigheid. Een varende vakantieverblijf, verrassend ruim, luxe en comfortabel.

VAARHUISJES | introductie

Je moet een paar keer met je ogen knipperen voor je het door hebt...

Een varende bezienswaardigheid

Waar je ook vaart of aanmeerd, je hebt altijd bekijks! Bootjes die voorbij varen maken snel foto's, auto's stoppen, fietsers rijden bijna het water in en medewatersporters kunnen zich niet bedwingen, zwaaien wat onwenning of vragen voorzichting of ze een kijkje mogen nemen aan boord. Onze gasten vinden al die aandacht wel leuk. "Zo gaat het altijd, waar we ook komen", vertellen we altijd enthousiast, "Als je een euro zou krijgen voor elke genomen foto, dan zou de vakantie snel zijn terugverdiend".

NIEUWE VAARHUISJES

In ontwikkeling

Nieuwe "Dutch Build" modellen VaarHuizen (derde generatie) zijn in ontwikkeling. De VaarHuis Groep is hiervoor een exclusieve samenwerking aangegaan met meerdere scheepswerven. 

Interesse? Zie de speciale website HUISBOOT.NL

Het VaarHuis

foto | magazine FLUVIAL   |   Antwerpen, BELGIE

Occasion aanbod

Klassiekers te koop

Het aanbod van gebruikte houseboats is niet groot. Het zijn relatief jonge schepen en vaak nog in gebruik bij particilieren of zijn ingezet als investering voor verhuur. Bekijk bij ocassions het aanbod van tweedehands houseboten / VaarHuizen.

Gebaseerd op een vakantiehuisje uit 1920

Opvallend, op het voordek een mast met sierlijk wapperende vlag en een nostalgisch uiterlijk. Een boot met 'pannendak', schoorsteen en is afgewerkt met overnaadse planken.

Van buiten oogt het als een eenvoudig houten onderkomen. Maar eenmaal binnen is men al snel onder de indruk van de ruimte, luxe en design. Het heeft de mobiliteit van een pleziervaartuig en het comfort van een vakantiehuisje. Het knusse interieur doet zeer ruimtelijk aan vanwege de prachtige lichtinval vanuit de dakramen, vides en openslaande deuren.

Dit type VaarHuis is zeer stabiel, heeft een bovenetage met slaapverblijven, beschikt overal over stahoogte en heeft uitstekende vaar- en manoeuvreer eigenschappen. Dit type wordt niet meer gebouwd maar is wel als VaarHuis te reserveren voor een originele overnachting.

Welkom aan boord!

Welkom aan boord!

Wakker worden op het water, dat is origineel en méér dan een overnachting!

Even onthaasten, optimaal genieten? Dat kan op de Friese meren al vanaf één nacht! Vraag naar onze arrangementen. Reserveer bij ons een originele HOTEL | B&B overnachting, cruise of complete vakantie.

Contact opnemen

Meer informatie?

Een vraag of u wilt een afspraak maken?

Wij zijn bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2141
E-mail:  contact@vaarhuisgroep.nl

Onze huispartners