Zoeken in de website

Selecteer uw taal

VaarHuis Consultancy occasions

Meer info | CONTACT→

VaarHuis Consultancy occasions

Meer info | CONTACT→

VaarHuis Consultancy occasions

Meer info | CONTACT→

VaarHuis Consultancy occasions

Meer info | CONTACT→

MARINHOME OCCASION BESCHIKBAAR

model 32 Tiny Houseboat (nieuw 2019)

MARINHOME OCCASION BESCHIKBAAR

βœ“ Model: MarinHome 32 Eco
βœ“ Prijs: op aanvraag
βœ“ Bouwjaar: 2019
βœ“ Beschikbaar: per direct
βœ“ Bouwer: Gielissen Shipyard
βœ“ Afmeting: 9.30 x 3.30 m
βœ“ CE: D
βœ“ Specificaties: op aanvraag  

aanschaf mogelijk inclusief koop- of huurligplaats bij Waterrijck Sneekermeer

voor bezichtiging en meer informatie;


mail: contact@huisbootmakelaar.nl
telefoon: +31 (0)566 - 76 90 09

MARINHOME OCCASION (verkocht)

model 54 comfort (nieuw 2019)

MARINHOME OCCASION (verkocht)

REEDS VERKOCHT

βœ“ Model: MarinHome 54 Comfort
βœ“ Prijs: € 215.000 (incl. 21% btw)
βœ“ Bouwjaar: 2019
βœ“ Bouwer: Gielissen Shipyard
βœ“ Afmeting: 12.00 x 4.50 m
βœ“ CE: D
βœ“ Specificaties: op aanvraag  

aanschaf mogelijk inclusief koop- of huurligplaats bij Waterrijck Sneekermeer

voor bezichtiging en meer informatie;


mail: contact@huisbootmakelaar.nl
telefoon: +31 (0)566 - 76 90 09

Foto VaarHuis Occasion

model Standaard [ VERKOCHT ]

Foto VaarHuis Occasion

Occasion

model comfort [ VERKOCHT ]

(niet beschikbaar) € 189.500 - (incl. 21% btw)

Model boot: VaarHuis
Type: 1350 PHS7 COMFORT

Uitstekend voor verhuur of particulier gebruik. Dit schip is, net als haar zusterschepen in Friesland, een fraai collector's item. Momenteel in het bezit van een particulier welk een nieuw model VaarHuis 'generatie 3.0' (Water Cottage) wil laten bouwen.

Deze occasion heeft diverse extra opties zoals een tweede generator, twee hydraulische 'spud' ankerpalen, een ruim zwemplateau met kraantje voor een bijbootje. Het schip is in 2016 geheel gerefit en technisch 'geupdate'. Ook dit VaarHuis is een officieel pleziervaartuig CE onttwerpcategorie D. VaarHuis Consultancy verzorgt voor onze klant de verkoopbegeleiding en heet u van harte welkom aan boord. 

Dit VaarHuis heeft een John Deere dieselmotor en wordt in plaats van de conventionele schroefas aangedreven middels een hydraulische 'hyprop' van het merk Hydrosta. Deze schroef draait circa 160* rond. Te samen met de hydraulische boegschroef kun je - indien gewenst - volledig dwars uit varen. Werkelijk een schitterende vaareigenschap die het VaarHuis beheersbaar / goed manouvreerbaar maakt.

Interesse? Contact een VaarHuis Consultant 

PHS COMFORT DEKPLAN en BINNEN (begane grond)

PHS COMFORT DEKPLAN en BINNEN (begane grond)

PHS COMFORT beneden (uitgelicht)

PHS COMFORT SLAAPVERDIEPING (boven)

PHS COMFORT SLAAPVERDIEPING (boven)

foto en video impressie

FOTO - SLIDESHOW


WELKOM AAN BOORD

De foto's geven een goed beeld van een tweedehands VaarHuis. Voor een rondleiding aan boord bent u vanzelfsprekend van harte welkom. De Video geeft vooral een varende indruk van de schepen zoals deze worden ingezet voor verzorgde VaarHuis cruises, losse originele overnachtingen en vakanties.


VaarHuis "SH Haarlem"

[ VERKOCHT ]

De SH Haarlem, uniek exemplaar VaarHuis heeft een trotse nieuwe eigenaar!

Dit model Luxe 'VaarHuis' is ondertussen verkocht (€ 217.195,-)

Meer informatie, lees verder

VERKOOP INFORMATIE SH HAARLEM [ reeds verkocht ] Dit authentieke VaarHuis trekt veel bekijks op het water. Met de sierlijke vlag wapperend op het voordek is het een varende bezienswaardigheid. Van buiten oogt het als een eenvoudig houten onderkomen. Eenmaal binnen ben je snel onder de indruk van de ruimte, luxe en design. Een dergelijk vaarhuis heeft de mobiliteit van een motorjacht en het comfort van een woonhuis. Dit 'HouseYacht', ook wel een Tiny Houseboot genoemd, heeft een knus interieur doet zeer ruimtelijk aan vanwege de prachtige lichtinval vanuit de dakramen, vides en openslaande deuren. Het VaarHuis is zeer stabiel, heeft overal stahoogte en dit schip beschikt over uitstekende vaar- en manoeuvreer eigenschappen.

Dit aangeboden ocassion LUXE type (klassieke) VaarHuis is een bijzonder model varende bungalow. Deze varende houseboat is rondom voorzien van een maritieme kabelaring, heeft een zwemplateau met zwemtrap en nog veel meer voorzieningen en extra opties. 2006, bouwjaar scheepsromp en houtskeletbouw huisje. 2011 volledige refit en in 2012 letterlijk in de vaart gebracht als varend 'Hotel | Luxe varende B&B' huis onder de naam ScheepsHuisje. Technisch zo goed als nieuw (2011/2012). Binnen keurig verzorgd.

Geniet (naast Kabola cv verwarming incl. continu warmwater) van de sfeervolle houthaard, een eigen luxe badkamer met ruime douche en toilet, complete keuken met combi-oven, koelkast, vaatwasser en drie televisies. Op de bovenverdieping vindt u een bureau, een wasmachine en droger, een master bedroom met tweepersoonsbed (ook 2 x 1 persoons van te maken) en een extra bed voor 1 of 2 extra gasten. Velux ramen geven een fantastische lichtinval, optimale ventilatie en zijn deels voorzien van horren.

Het VaarHuis is voorzien van een CE-keur en valt hiermee onder de "Wet Pleziervaartuigen". Een volledig gecertificeerd pleziervaartuig wat voldoet aan de Nederlandse wet pleziervaartuigen. Deze wet betreft de CE regelgeving op basis van de Europese richtlijn. Hiermee is het zonder enig twijfel geen ark of ander type 'woonboot' maar het is een écht vaartuig.

Het luxe type VaarHuis heeft als voortstuwing een 130 pk. Vetus-Deutz diesel motor, een hek + boeg schroef, proportioneel, van het merk Side Power, een Raymarine stuurpiloot en dieptemeter, Drinkwatertank 1.000 liter, vuilwatertank, 220 V. -boordnet - Victron Quattro omvormer 24/5000 met Color Control GX monitor, mogelijkheid om via wifi met dongel het elektraverbruik op afstand te volgen, voldoende lichtnet accu's voor energie verbruik aan boord zonder walspanning.
 

Plattegrond beneden

[KLIK OP AFBEELDING | voor vergroting] Hier ziet u het 'dekplan' en de beneden etage. De achterkamer, met schuifdeur en eigen deur naar het dek en televisie, is eventueel naar wens aan te passen in een riant gastenverblijf.

Plattegrond boven | VARIANT A

variant 'Suite' opstelling

De bovenbedieping bestaat uit twee ruimtes. Een vide en een kamer welke gescheiden wordt door een deur. De slaapetage wordt in twee varianten afgebeeld, zo ziet u dat deze etage naar eigen keuze in te richten is tot maximaal 4 personen slaapgelegenheid.

EXTRA: de boven etage heeft naast een extra kledingkast, bureau en een televisie ook een ingebouwde wasdroger en wasmachine.

Plattegrond boven | VARIANT B

variant, twee losse bedden opstelling

De bovenbedieping bestaat uit twee ruimtes. Een vide en een kamer welke gescheiden wordt door een deur. De slaapetage wordt in twee varianten afgebeeld, zo ziet u dat deze etage naar eigen keuze in te richten is.

EXTRA: de boven etage heeft naast een extra kledingkast, bureau en een televisie ook een ingebouwde wasdroger en wasmachine.

Contact opnemen

Meer informatie?

Een vraag of u wilt een afspraak maken?

Wij zijn bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  groep@vaarhuis.nl

*) Omdat de crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen;
βœ“ 11 en 14 uur
βœ“ 19 en 21 uur

Onze huispartners