Zoeken in de website

Selecteer uw taal

INTRODUCTIE

Ontwikkeling, marketing en advisering

Een koers uitzetten doen wij samen met u

Welkom aan boord bij de VaarHuis Groep. Uit eigen ervaring staan wij u deskundig te woord. Onze VaarHuis Consultancy tak staat voor ontwikkeling, marketing en advisering onder één dak. 

365 dagen per jaar varen wij ook zelf met gasten aan boord van de VaarHuizen (2e generatie). Deze praktijkervaring delen wij graag met u. Resultaat, een deskundig advies. Wij zijn flexibel, luisteren naar uw wensen en passen de actuele innovatie toe op uw eigen ideeën/wensen.


Geïnteresseerd? Laat het ons weten.

Robert-Jan Wik en Winand Quartel staan u graag te woord.

EEN HELDERE VISIE

VaarHuis Consultancy biedt binnen de VaarHuis Groep een heldere visie en deelt met u de nieuwste trends op het water.

Uitsluitend in Nederland gebouwde Huisboten; Superieure kwaliteit HomeShips, service & vakkennis, maximaal comfort, seizoensonafhankelijk, duurzaam, onderhoudsvrij en voorzien van de beste Nederlandse vaartechniek! Een HomeShip' is 100% CE gecertificeerd en officieel een pleziervaartuig. 


Welkom aan boord! Van orienterende proefvaart met verschillende modellen huisboten. Mogelijke aankoop (nieuw & occasions) en begeleiding bij aflevering, met of zonder ligplaats... Voor een optimaal advies bent u van harte welkom op ons 'vlaggenschip' het VaarHuis (voorheen Flark), het bekende varende vakantiehuis of neem een kijkje aan boord van het VaarAppartement of de 5-level VaarLoft.
 
TIP: ' Met je huis door de sluis', voor de liefhebber, een weergave van de geschiedenis van Nederlands eerste VaarHuis. Van Flark tot de 'klassieke' ScheepsHuisjes.

Homeship, VaarHuis Terherne 2009
Robert-Jan Wik | VaarHuis Consultant
foto |  VLOT magazine

 

, DE FLARK ' 
impressie | 2003, eerste ontwerp
 © bni architekt Kees Westerbeek

Contact opnemen

Meer informatie?

Een vraag of u wilt een afspraak maken?

Wij zijn bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2141
E-mail:  contact@vaarhuisgroep.nl

Onze huispartners

FRIESLAND

VERKOOPHAVEN

,Oant Sjen!'


MAKELAAR IN HOUSEBOTEN

Onze Advies- & Verkoophaven is gevestigd in Terherne bij De Huisboot Makelaar, in het watersporthart van de Friese meren. Omdat de VaarHuis Crew op meerdere locaties werkzaam is, ontvangen wij u hier graag op afspraak.

Wolkom yn Fryslân!
______________________________________________